søndag den 21. oktober 2012

Pony wellnes = Sanne terapi

Det har bare været en skøn weekend. I går lørdag var Janni og jeg i Esbjerg og lure til Parkrun. Dejlig stemning og glade løbere. Og så fik jeg hilst på Jane. Så nu har jeg en stemme til at matche bloggen ;)

Jeg løb kun den halve tur, da mit knæ bare ikke vil som jeg vil. Men det var en god oplevelse.

I dag har jeg nusset om Jonas. Mine ben er temmelig ømme, og hovedet træt. Så ridning bliver det ikke til i dag. Tilgengæld har han fået den hel store omgang forkælese. Grundig vask af hele kroppen, man og hale. Og derefter en tur i solarium. Det var ren kvalitets tid. Og lige det jeg havde brug for.

Min krop er næsten lige så træt som hovedet i dag. Så gemmer mig med en kop kaffe.


2 kommentarer:

 1. Dejligt endelig at møde dig IRL - håber det bliver til mange flere parkruns og et glad knæ :-)
  Ham Jonas ser godt nok dejlig ud - kan man undgå at falde for sådan en stritman og lang pandelok. Hvor høj er han? Han ser da forholdsvis høj ud ved siden af dig, men det er måske bare mig der har tilvænnet mig islændere, som lige er et nummer mindre.

  SvarSlet
 2. Ja ham Jonas er bare skøn. virkelig en god rar knækt. Ja han ser nu ret høj ud i forhold til mig... men han er kun 148 cm i stang. Så det handler nok ligeså meget om at jeg ikke er af de højeste i verden.

  Jeg fik undervisning på ham i dag. Vi har et lille begynder hold med tre tøser. dejlig rolig stemning. Det går hurtigt fremad med at lære letridning. Det er rigtig fedt. Men bliver godt nok noget træt både i hovedet og i kroppen. det er længe siden jeg har fået undervisning i noget som helst :) skønt at være træt hele vejen igennem her til aften :)

  Ja mon ikke det kedelige knæ snart bliver glad og løbe venlig. Jeg satser på at det er klar til hele ruten på Lørdag. og ja da, det bliver helt sikkert til mange flere parkruns til mig :D

  SvarSlet