søndag den 14. oktober 2012

Debut med pony

Så kom dagen hvor jeg blev ponyrytter. Jeg har aldrig rigtig gået til ridning, og har kun begrænset erfaring fra ryggen af heste. Men det slutter nu. I morgen starter jeg på gummistøvle-hold. Helt fra bunden begynder ridning.

Det bliver vildt godt, vi er tøser 3 på holdet. Og skal ikke ret meget andet end at holde os på hesten i skridt det første stykke tid. Super super. Jeg glæder mig rigtig meget. Super god træning for mave og ryg, og ikke mindst for indersiden af hovedet.

Jeg har fået lov at låne en sød gammel fjorhest (fjolle bakke), som hedder Jonas. Vi var lige ude og skridte ridehallen tynd sammen, en halv times tid i dag, for at hilse lidt på hinanden. Jeg er meget spændt på i morgen. Glæder mig som den lille pony pige jeg nu er blevet ;)


2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig, dejlig nordbagge - en race jeg altid har haft et blødt punkt for. For tiden er det mest islændere, jeg får redet på, og alt for sjældent, desværre. Dit billede giver godt nok lyst til at lufte den indre Conny-pony tøs lidt mere :-)Glæder mig til at læse om dine rideeventyr!

    SvarSlet
  2. Ja han er bare skøn. Islændere er nu også bare lækre.

    Det bliver meget spændende at komme i gang med ridningen. Og både skønt og tiltrængt at lære noget nyt.

    SvarSlet