torsdag den 8. november 2012

Doc/knæ update.

Ikke noget alvorligt løberknæ, men dog et løberknæ... Så dommen lyder på 3-4 ugers løbe pause. Sådan noget gammel **** !!! Men heldigvis at det bare er løberknæ... Så løbepausen er vel billig sluppet. Selvom det bliver nogle lange uger, for det gør det helt sikkert.
Hun mente ikke at det ville skade at ride, så det fortsætter jeg med. Også godt at få holdt kondien lidt ved lige og få rørt mine muller. Core øvelserne holder jeg fast i, og så vil jeg ha fundet nogle øvelser for benene, som ikke vil irritere knæet.
...

2 kommentarer:

  1. Øv altså - men heldigt du har fanget det i tide. Du har vist også været heldig med en læge, der faktisk ved noget om sportsskader. Min erfaring er, at det emne fylder alt for lidt på medicinstudiet! Tror dog ikke det skader at prøve alternative former for behandling, feks massage eller nogle af de andre ting, du er inde på... Kan heller ikke forestille mig ridning vil være et problem, og svømning (bare ikke bryst) vil sikkert være supergodt. Krydser fingre for, du snart er på banen igen :-)

    SvarSlet
  2. Mange tak Jane, Jeg krydser også fingre for at jeg er på banan igen efter 4 ugers pause. Jeg skal til kiropraktoren i morgen, og tænker at jeg lige vil ha hørt ham, om han kan hjælpe. Det skader i hvert fald ikke at spørge. Og så ved jeg der er en rar sports massør dame i Esbjerg. Hun har også akupunktur og div alternative ting. så måske jeg skal hive fat i hende også :)

    SvarSlet