torsdag den 7. februar 2013

Ny gammel dårligdom

Nå ja, så gik den ikke længere. Jeg må hellere få min bagdel plaseret i køen hos doktoren.

Mit knæ vil ikke arte sig. Jeg bliver ved med at bøvle med stramme ømme muskler/sener (hva ved jeg) som trækker fra ballen og låret ned i knæet. 2 gange 6 ugers pause har ikke været nok. Eller har ikke været den rette kur....?
Så læge i morgen, og så vil jeg have bestilt den tid hos massør/akupunktør så hurtigt hun  kan få presset mig ind. NU DET DÆLME NOK !!!

Ellers har det været en god dag. Lidt sløv efter de sidste dages influenza. Men jeg synes nu jeg er sluppet nemt om ved det. Ikke ret høj feber, ingen opkast. bare ømhed i hals og muskler/led og generelt bare dårlig.

Slutter aftenen af med lidt serie "Prisonbreak" yes pleace. dejligt at koble helt fra til noget flimmer.


Og så skal i da lige ha en video af det frække dyr. Jeg skulle hente ham ind fra folden, mega mudret mark med dube smadderhuller og is på vandpytterne. Og det kære dyr havde stillet sig aller længst væk, det fjerneste hjørne. Er nødt til at lære ham at komme når jeg kalder ;)

4 kommentarer:

 1. Dumme knæ! Det kan simpelthen ikke være bekendt at blive ved med at drille. Jeg tror ikke en praktiserende læge har den nødvendige ekspertise til at stille den rigtige diagnose (for det lyder ikke helt som et klassisk løberknæ) så jeg håber du kan få en henvisning til en ekspert. Og at du snart er klar igen!!!

  SvarSlet
 2. Nej det er godt nok ikke fedt. Lægen sagde ikke noget nyt. Pause fra løb OG NU OGSÅ RIDNING. Så nu ved jeg snart ikke hvad jeg skal gøre og gribe i. Jeg er nødt til at finde alternetive måder at brænde krudt af på. Jeg kan ikke holde til bare at sidde på min flade og lave ingenting. Så svømning, og gåture i første omgang.

  Ved du hvordan det er med senerne. Kan man styrke dem ved tung styrketræning ?

  I morgen skal jeg til massør, og have akupunktur. Håber det kan gøre godt :)

  Er noget modløs ligenu. Føles lidt som om de 2 ting der holder mit hoved rask bliver revet fra mig.

  SvarSlet
 3. Altså, nu er jeg IKKE læge (jeg læste medicin i 3 år, men tog min kandidat-uddannelse i humanbiologi), og jeg har ikke set på dit knæ og vil meget nødig kloge mig eller give dig farlige råd. MEN faktum er at danske læger ikke uddannes til at diagnosticere sportsskader. En almindelig praktiserende læge har en meget ringe viden på det felt (med mindre han/hun har efteruddannet sig på specielle kurser), og bør henvise til specialister eller klappe kaje. Hvis det var mit knæ ville jeg nok ikke droppe ridningen, men selvfølgelig må du ikke løbe på noget, der gør ondt. Derimod ville jeg opsøge en sportsfys eller en speciallæge, evt. for egen regning, hvis økonomien er til det.
  Svømning er en super idé, og jeg ved du kan svømme crawl, for bryst er lidt hårdere ved knæene. Har du lyst til en tur på svømmestadion med mig senere på ugen? Jeg har en stak billetter og kan godt bruge selskab når jeg pløjer rundt (eller, egentlig mere før...) og træner til tri.

  SvarSlet
 4. Sikke et tilbud Jane, men må nok sige ellers mange tak denne gang. Jeg har et krater i min mund hvor der har siddet en gammen grim tand, så er lidt pylret og pjevset. Men vi må pløje svømmestadion'en tynd sammen en dag, det er helt sikkert :)

  SvarSlet