torsdag den 28. februar 2013

Nåle og tålmodighed

Så fik jeg taget hul på Trim igen. Det føles rigtig god at være igang. Jeg træner hele kroppen, men lægger ekstra vægt på at styrke mave, ryg og ben. Jeg kan efterhånden tage modbydeligt mange mave bøjninger. Det er fedt. Selvom mit maveskind ikke tillader mig nogensinde at få 6pack, så nyder jeg at have styrken.
Ridningen er godt igang også, det blev til en kort pause på 2 uger, hvor mit knæ bestemt ikke blev bedre. Så besluttede at prøve igen, hvilket tydeligvis var godt til både knæ, hoved og resten af kroppen. Så som Betteskov sagde for uger siden, så skal man altså ikke stole blindt på hvad doktor manden siger. Med mindre han/hun er specialiseret inden for det område man bøvler med.
Men den lille Pony gør det nu ikke ret nemt for mig. Han har fået et par nye uvaner, som vi arbejder på at "glemme" igen. Han er nu sjov, den lille rod. God tålmodigheds træning til mig ;)
Jeg har været til akupunktur 2 gange nu, og jeg har lidt svært ved at sige, hvad det har af betydning. Knæet er uden tvivl blevet bedre (dog stadigvæk langt fra godt). Men om det skyldes at jeg holder lidt igen med løbet, træner i Trim, eller noget helt andet, aner jeg ikke. Det er bedre og det betyder meget for mig. 
Nætterne er ret så lange for mig, for tiden. Jeg vågner gerne ved 3 tiden, hver anden nat, og så ligger jeg ellers vågen til vækkeuret ringer. Nætterne imellem er jeg heldigvis så træt at jeg sover hele natten.
Jeg vil i Trim i morgen formiddag. Jeg kører så tidligt jeg kan, for tåge og glatte veje. Så jeg kan nå at være hjemme i ordentlig tid.
Lige et par billeder fra de sidste uger, strand tur til barndoms stranden Børsmose, kage mand fra min fars 50 års fødselsdag i Fredags, og Pony.3 kommentarer:

 1. Hehe, Dr Betteskov har altid ret. Især når hun udtaler sig om sit ekspertfelt, som tilfældigvis er nerveceller i hippocampus hos rotter. Alt andet skal tages med et gran salt ;-)
  Så længe knæet bliver bedre, er det bare at køre på med Trim, akupunktur og pony! Men en ekspertvurdering kunne måske være interessant, for det er vel ikke umuligt, skaden er noget, der kan gøres noget ved?
  Forøvrigt lyder det pænt træls med nattesøvnen. Svært at være overskudsagtig, når man er træt, men du ligner da én, der gør det godt alligevel :-D

  SvarSlet
 2. Det kunne bestemt være rigtig interessant med en eksperts mening mth mit ben. Jeg ved dog bare ikke hvad det skal være for en ekspert, hvor man for kontakt til sådan en, og hvor dyrt det mon kan være.

  Jeg har ikke ret mange penge at smide efter det.

  Ja det er bare modbydeligt når søvnen ikke er god. Det betyder bare så meget at man får sovet. Men ja jeg synes nu også at jeg gør det ret godt. Jeg er især nødt til at holde mig oppe og igang med det der gør mig glad, de dage der er mest sure. Hvis jeg ikke kom i trim eller ud til Pony fyren, eller fik mig noget god sund foder. Så ville jeg slet ikke kunne fungerer :)

  Overskudsagtig er jeg nu ikke, men jeg får det ikke bedre af at hænge med mulen. Så med ranket ryg og den sorte humor i højeste gear, så kører Sanne-maskinen som smurt alligevel. ;)

  SvarSlet
 3. Desværre kender jeg ikke den perfekte ekspert at sende dig efter, og desværre skal man nok grave dybt i lommerne for at få kompetent hjælp, for det kan nok ikke klares med en enkelt konsultation. Mit bedste bud ville være en løbefys, der var en vildt god én i Århus, men jeg kender ingen lokale. Som alternativ kunne en god massør måske hjælpe, der er én i Varde, som mange anbefaler. Jeg har ikke selv prøvet ham. Hvis det var mit knæ, ville jeg nok (udover at panikke for vildt) forsøge at blive videre udredt i det gratis danske hospitalsvæsen. Insister på, at din læge henviser dig til en idrætsmedicinsk klinik eller allermindst en ortopædkirurg, der er vant til at undersøge knæ... Det har efterhånden varet så længe, at jeg vil mene en scanning vil være helt på sin plads - dette er en personlig, ikke en professionel mening :-)
  Og så er det altså for sejt, at du holder fast i at spise godt, træne og ride. Håber det kan hjælpe til at vende skuden, så nattesøvnen igen bliver god...

  SvarSlet