tirsdag den 5. juni 2012

Mit første løb

Det var en rigtig fed og god oplevelse at løbe Ølgodløbet her til aften. Hyggelig stemning og masser af forskellige og glade løbere. Jeg løb mine 4,2 km på 31,44 minutter. Fantastisk at løbe uden at mærke det mindste til skinnebenet. Så det har været godt at skåne det lidt og få ny sko.


Jeg blev overhalet af en Far med en lille pige i klapvogn i starten af løbet, stor respekt til folk der gør den slags. Og endnu større respekt til den Mor med tvillingerne i dobbelt klapvogn der kæmpede sig igennem. 


Min dejlige kæreste tog imod mig da jeg kom i mål. Og godt kogt op i hovedet, glad og stolt fik jeg vejret igen og hyggede i teltet med hende, og de godt 600 andre deltagere.


Resten af ugen er godt fyldt ud med besøg hos venner og bekendte, hestene, Speedway på lørdag og endelig Vestkystløbet på Søndag. Dejlig uge.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med dit første løb :-) Håber det smagte af mere!

    SvarSlet
  2. TAK :D Det smagte bestemt af mere ! Det var en rigtig god første-løbs oplevelse, meget hyggelig stemning, og alle slags løbere. Ligefra top tunede løbere i det sidste nye gear til det meste af 3. klasse og lillemor og lillefar :)

    SvarSlet