torsdag den 4. april 2013

Lige en lille hurtig ;)

Humøret er det samme, ikke godt, men heller ikke helt dårligt. Gråzone...
Jeg har haft en rigtig god dag i dag. Gåtur med min Mor i morgen, en selv igen i formiddags. Lege med Jonas på gården. Kaffe og årets første Jordbærtærte (En meget stor begivenhed, som fejres med folk man holder meget af), hos søster Nanna.

Og så skete det helt fantastiske da jeg sad i Nannas dejlig bløde sofa: Min søster Helle ringede og fortalte at jeg skal være moster. THATS RIGHT Jeg bliver Moster Sanne sidst i September !!! Det bliver så fedt. Jeg glæder mig ubeskrivelig meget. Det er så fedt.

Dagen fortsatte i Bilka, hvor jeg fandt et par 3/4 løbe tights og løbeshorts til -20% Så haps haps. Ikke fantastisk vidunderligt dyrt og populært mærke. Men de ser ud til at være lækre og jeg glæder mig til at lufte dem, når vejret bliver liiiidt varmere. Om det bliver i gå eller løbe tempo må tiden jo vise.

Knæet giver ikke de helt store brokkerier fra sig, så det er rigtig dejligt, og det giver mig endnu et positivt sæt briller at tage på. Derimod er mine lægge lidt stramme.... mon jeg spænder under ridningen ?!? (Ja det gør jeg, og der skal der arbejdes på...)

Rottebørnene har det godt. Jeg tror de er faldet godt til allerede. Og de bliver mere og mere håndtamme. Det er ligefør de kravler op i hånden nu, når man stikker den ned i buret.

Nu vil jeg i seng. Jeg tager en lang gåtur i morgen, da vi skal et smut over grænsen over middag i morgen, så kommer til at sidde meget ned resten af dagen. Vi skal ha tanket PepsiMax op, panda lakridser og Janni skal ha Nutella. Bliver en god dag.
Vil lave en mega portion Bulgur/tomatsalat vi kan tage med som madpakke. (Jeg elsker madpakker).

Go'nat folkens

Ingen kommentarer:

Send en kommentar