torsdag den 14. marts 2013

Mad dagbog 13. Marts 2013


Morgenmad: Wasa sport + med peanutbutter og tørrede aprikoser.Formiddag: PæreFrokost: En rest af noget couscous jeg lavede til aftensmaden.


... og dobbelt spejlæg med agurk og peberfrugtHost host ondt i halsen bolcherMellemmåltid 3 og 4, til at have med på farten. Mandler, banan og tørrede aprikoserAftensmad: Couscous salat med mozerella, tomat, agurk, hvidløg, peberfrugt og soyaHindbær gift


På vejen hjem fra massør og heste sneg der sig en varm cacao ind ;)


Der skete 2 store fejl i løbet af dagen. Det blev der ikke taget billeder af, men here goes: 1 håndfuld nacho chips, og så smagte jeg lidt for meget på Jannis kinabox.... Så ca 2 dl nudler og ris med karrysovs. 

2 kommentarer:

  1. Orv hvor ser det godt ud, det du producerer - spiste du virkelig til aften udendørs? Var det ikke koldt? Jeg turde ikke publicere en maddagbog, for ville blive helt forskrækket over alt det, jeg kører ned i løbet af en dag. Hurra for langdistanceløb, men hvor giver det appetit! Til gengæld gad jeg godt være i madklub med dig ;-)
    Kinabokse er gode og slemme! Min største guilty pleasure på madfronten er kinesisk buffet i afsindige mængder, men jeg synes indholdet af salt og i nogle retter (som stegte ris) er skræmmende. Dog ikke så skræmmende, at jeg holder mig væk.

    SvarSlet
  2. Tak Jane, jamen jeg er rigtig et madøre ;) Elsker "rigtig" mad af gode råvarer. Ja jeg sad udenfor, og spiste i onsdags. Men flyttede dog hurtigt til et sted i læ med sol. Der var faktisk rigtig skønt.

    :)

    SvarSlet