torsdag den 24. januar 2013

Bare typisk !

Jeg skulle ud at ride i dag. Men inden jeg overhovedet satte min fod i stigbøjle var uheldet sket. Den kære pony kom til at stå på mig... Og efter mine egne erfaringer og erindring om knogle smerte, så har jeg brækket min lilletå. Voldsomt rød og øm, og skal da slet ikke røre den. Flot Sanne dit fjols. Så jeg nøjedes med en kort skridt tur i ridehallen, og resten af tiden legede vi lidt.

Er godt nok spændt på om den er til at løbe på.... Frygter at den ikke er særlig samarbejdsvillig. Mine lægge er lang om længe gode igen. Så bare typisk at blive ramt af et nyt handicap !!! Jeg kan bare ikke lade være med at komme galt afsted.

En god ting er at med det vejr vi har, blev den tilskadekomne kropsdel hurtigt kølet ned. Så nu er jeg spændt (læs jeg frygter) på hvordan den føles i aften når vi kommer hjem, og tåen tøer op....2 kommentarer:

 1. Jeg synes det er synd for dig, men kan ikke lade være med at grine lidt over din skægge beskrivelse :-) Godt du ikke blev vred på den rare pony... Jeg tror godt du kan løbe med en ordentlig gang tape på tåen - og det positive er, tape også vil varme lidt ;-)
  Uh, hvor jeg glæder mig til at se dig i five fingers til parkrun. Når jeg vender hjem fra La Santa først i februar er sneen sikkert væk (ønsketænkning)

  SvarSlet
 2. Åh tak, altid godt med lidt ynk ;)Jeg var ude på en lille løbetur i dag, (lille ala 3 km, dog længere end jeg har løbet i længe). Det gik ikke videre fantastisk. Garanteret fordi jeg ikke har tape tået godt nok, og derved aflastede den...

  Uuuuh La Santa, der kan jeg godt lige drømme mig hen nu. Men tæer som isterninger, og blå på resten af min frost ramte krop. Måske en tur i spa eller sauna snart er tiltrængt ;)

  Ja bliver da bare for fedt at komme ud og lufte mine fivefingers med jer til Parkrun. Måske endda ganske barfodet til sommer... hvem ved.

  SvarSlet