onsdag den 26. december 2012

Løbe-suk

Jeg sidder lige og kigger billeder igennem på min mobil. Og drømmer mig tilbage til 10 km løbet i marbæk, og halvmarathonen ved hellehallen i efteråret. Hvor var det fedt. Især turen i marbæk var fantastisk. Jeg havde godt overskud bagefter, selvom jeg var helt smadret. Så glad og så stolt. Jeg glæder mig til at komme igang igen. Åh hvor jeg glæder mig. Jeg vil ha meldt mig til flere løb i skoven. Det er bare for lækkert.
Lægger lige et par billeder ind. De findes nok allerede på bloggen alle sammen men de gør mig bare lidt ekstra glad lige nu, og deler gerne.
Jeg har ikke haft ondt i knæet, ikke engang antydningen af ømhed... Det giver mig bare så meget håb for, at jeg kommer i gang med at løbe igen i en nær fremtid.

2 kommentarer:

  1. Du har også al mulig grund til at være stolt af dig selv! Mega flot at komme igennem dit første halvmarathon, og du ligner helt bestemt en løber på billederne :-)
    Nu er det bare at krydse fingre for, du er klar til nogen af alle de flotte/spændende/sjove løb, der kommer til foråret. Hvis du kan lide skove, skal du seriøst overveje naturstihalvmaraton (plejer at være omkring maj) i Silkeborg og Skanderborg Sø rundt (også halvmarathon, i september tror jeg). To af Danmarks flotteste skovture, og udfordrende ruter uden dog at være rigtig hårde. Der er også et lidt kortere løb i Hammel som er meget smukt. Ja, det svære er at vælge hvilke løb det skal være :-) Glæder mig til at se dig derude i 13!

    SvarSlet
  2. Årh det lyder bestemt som nogle løb der er værd at undersøge nærmere :)

    Ja alt hvad jeg har at krydse er krydset, og resten håber og tror på at jeg snart er i fuld firspring igen. Og skal da helt sikkert også fræse vognsbølparken tynd til parkrun igen. Come on knæ... :D

    SvarSlet