onsdag den 19. december 2012

Ikke så skidt endda...

Jeg må indrømme at selvom jeg var noget negativ indstillet tidligere på dagen mht tilløbet, og mit drillende knæ, så synes jeg faktisk at det føles helt godt her til aften. Jeg kan godt mærke at jeg har været ude at løbe, men ingen smerter, kun trætte muskler. FEDT !!!!!

Den lille løber indeni mig bobler af glæde. Det kommer til at tage lang tid at komme fuldt i gang igen, men det gør nu ikke noget. Det kommer også til at tage tid at få lagt med ny og bedre løbestil til.

2013 kom bare an. Jeg glæder mig til et år uden yderligere skader, og masser af fede løbeture ud i verden.

3 kommentarer:

 1. Jeg tror også, der er grund til at være optimistisk! For mange år siden hørte jeg et foredrag med en løbefys. Han fortalte, at opmod halvdelen af alle nye løbere får en skade i deres første år - det ER svært at vænne kroppen til at bevæge sig i løb på hårde overflade. Langt de fleste bliver 100% så gode som nye, men det kræver masser af tålmodighed (og det er svært, når man drømmer om at løbe).
  En god historie at følge kan være Seje Sidsels - hun er sørme kommet stærkt tilbage efter et løberknæ, selvom det drillede hende i lang tid.
  Jeg tror der er supergode muligheder for, du løber glad rundt på vejene når foråret rammer Dk :-)

  SvarSlet
 2. MANGE tak for pep-talk Jane. Jeg bliver godt nok lidt modløs til tider. Men jeg må bare væbne mig med tålmodighed. Jeg tager den med ro resten af december, mht ridningen. Og starter ligeså stille op med løbet igen. Må jo bare lytte til hvad kroppen siger :)

  SvarSlet
 3. Nu nævner bette jo netop mig, og jeg tror hun har helt og aldeles ret i alt det andet hun skriver, og at det måske bare tager lidt tid at vænne kroppen til løb (lidt mere tid end man typisk synes er passende!) Jeg håber 2013 bliver dit år og at du også kan komme et stykke af vejen ved at fokusere lidt på løbestilen (noget jeg også synes er spændende, men som bare konstant bliver skubbet i baggrunden af andre projekter) :)

  SvarSlet