mandag den 30. juli 2012

Er jeg SÅ naiv ?

Er jeg bare alt for naiv, eller er det alle andre der overreagerer.

Jeg synes det er spøjst som folk nærmest holder det hemmeligt at de tager på ferie. Sssssh du må ikke fortælle at vi tager på ferie i 14 dage, og da i hvert fald slet ikke at det er i udlandet.
Som om indbruds tyvene har satelitter og aflytning ude over ALT !

Er det nemmere at begå indbrud i et hus hvor ejerne er på Gran Canaria, end hos dem der holder ferie i Skagen ?

Er det ikke nok at have naboerne til at holde øje, og ellers låse og lukke og sikre sit hus som man plejer når man tager i Bilka ?

Jeg er naiv, det ved jeg godt. Men overreagerer folk ikke også lidt indimellem ?

"Arj du må ikke skrive på Facebook at du skal på ferie..... " ....Øh er du venner med folk på Facebook, som du frygter ville begå indbrud i dit hus, hvis de fik muligheden... ?????


Suk...  Det er ikke nemt at finde ud af.Jeg synes løbetræningen går nogenlunde stabilt. Jeg passer på mine ben, men giver den også gas. Jeg nåede lige en tur i dag inden regnen kom i stride strømme.
Tog et varmt bad og sad i hyggetøjet og kiggede ud på det våde vejr. Dejligt og utrolig afslappende. Så besluttede jeg mig for at bikse en kage sammen til Janni kommer hjem fra job. Det blev en Chokolade og Appelsin kage... Er spændt på om den er god.
Så nu kan hun bare komme hjem, smide sig på sofaen og spise kage med mig, når Damerne skal spille OL håndbold.

2 kommentarer:

  1. Tjah, jeg er vist lige så naiv som dig, for info om mine rejser kan findes overalt på nettet - ikke kun af FB-venner, men også af bloglæsere og diverse tilfældige mennesker. Min undskyldning er, jeg bor øverst i en gungrende opgang med nysgerrige naboer - det vil være totalt umuligt at tømme min lejlighed ;-)

    SvarSlet
  2. Tja, jeg vil nu heller ikke have noget problem med at fortælle når jeg skal på ferie, hvilket jeg faktisk skal i næste uge. Bliver super hyggeligt. Lejet sommerhus med kæresten og svigerfamilien på Langeland. Jeg elsker simpelthen langeland. LÆKKER natur. Håber på at komme en tur til Bornholm til næste år. For det er nu engang bare det smukkeste sted i Danmark (Sammen med Rold skov og Rebild).

    Jeg synes folk er blevet alt for mistænksomme og forsigtige. Hvorfor ikke dele glæden over en lækker ferie med andre ? Hvad er det værste der kan ske....??

    SvarSlet