onsdag den 25. april 2012

Bmi test

Jeg fik lavet endnu en bmi test i slutningen af marts, så jeg lægger resultatet herind for en god ordens skyld. Det er spændende at kigge tilbage på. Og fedt at se fremskridtene. Ærger mig dog at jeg ikke fik lavet sådan en test et år tilbage. Sikke en forandring der ville have været at se. Nå nå pyt nu med det.

Jeg vil ud og løbe om en halv time. Dagens tur er på 4 km. Jeg vil have lavet mit løbeprogram lidt om. For det føles lidt for kedeligt. Og jeg er da kun lige gået i gang. Så jeg sætter nogen spurter ind, lidt teknik træning og nok også en 4. løbedag i stedet for kun 3 i ugen.


Det står noget sløvt til med træningen i motions centret for tiden. Jeg har faktisk kun været afsted 3 gange i denne måned. Jeg undskylder det med at jeg ikke har sovet, at humøret har været virkelig dårligt, og motivationen væk. Men det nytter jo ikke noget. Jeg nyder virkelig at være i Trim, og jeg er bare nødt til at presse mig selv lidt til at komme afsted, så jeg mærker det dejlige atmosfære og glæden ved at træne og føle sig brugt.

Jeg skal afsted sammen med kæresten i dag. Vores første gang i Trim i flere uger. Godt vi har hinanden til at holde fast i planerne. Janni og min søster Nanna kommer forresten med mig til Vestkyst løbet. Jeg er rigtig glad for at de er med. Det kan godt være de ikke har mod på at løbe, men jeg ved at de er der et sted når jeg kommer i mål. Så de kan dele det med mig. Det betyder rigtig meget for mig at de er der. De 2 er nu også gode til at hygge sig sammen, så de kommer med garanti ikke til at kede sig ;)


Jeg sov faktisk rigtig godt i nat. SKØNT ! Det giver bare et overskud som man ikke kan få så længe man sover skidt. 

2 kommentarer:

  1. Det var da en ganske pæn mængde muskelmasse, du har dig der! Lyder også som om du er ret flittig med træningen. Håber du får en god oplevelse til Vestkystløb - jeg har virkelig nydt at være med de sidste par år, men har nogle planer i København til juni og kan desværre ikke være med i år - men der plejer godt nok at være livligt ude i skoven!

    SvarSlet
  2. Mange tak Betteskov.
    Jeg blev godt nok også noget overrasket over at min muskelmasse var så høj. Desuden er jeg vældig stolt over at den metaboliske alder har ændret sig så voldsomt. På 3 måneder er jeg gået fra 43 år og ned til 28 år som jeg blev målt til i går.

    Ja jeg glæder mig også vildt meget til Vestkystløbet. Jeg tror nok jeg skal blive bidt af at deltage i motionsløb. Jeg kan i hvert fald mærke hvor meget godt det gør for motivationen, for at træne :)

    SvarSlet